Bekijk de uitzending van Minister van Gehandicaptenzaken terug

Ma 17 juni 2019 | 21:15 Minister van Gehandicaptenzaken

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Minister van Gehandicaptenzaken gemist? Bekijk hier naar Minister van Gehandicaptenzaken gemist.

Minister van Gehandicaptenzaken

Datum
Ma 17 juni 2019
Tijd
21:15 tot 22:25
Zender
NPO 1
Genre
Show
Jaar
2019
Presentatie
Lucielle Werner, Anita Witzier
Deel-url
gids.tv/22431133

Vanavond bepalen de kijker en een tv-jury in deze live-uitzending, gepresenteerd door Lucille Werner en Anita Witzier, wie de prestigieuze functie van minister van Gehandicaptenzaken krijgt.

Wie heeft het beste campagne gevoerd en wie weet kijker en jury, die bestaat uit Leontien van Moorsel, Ronald Plasterk en Vincent Bijlo, het best te overtuigen dat hij of zij het komende jaar het verschil gaat maken voor 1,8 miljoen Nederlanders met een handicap?

De zes kandidaten zijn Boaz Spermon (35) uit Amsterdam, Frances Vereijken (25) uit Groningen, Rick Brink (33) uit Hardenberg, Sandra Ballij (37) uit Amsterdam, Sven Romkes (36) uit Assen en Thijs de Lange (21) uit Zaandijk.

Een jaar lang zal de Minister van Gehandicaptenzaken, ondersteund door een eigen 'ministerie' bij omroep KRO-NCRV, sturing geven aan het bevorderen van een inclusieve samenleving (op alle fronten).

Minister van Gehandicaptenzaken op tv

.