Bekijk de uitzending van MINDF*CK terug

Za 17 maart 2018 | 20:30 MINDF*CK

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van MINDF*CK gemist? Bekijk hier naar MINDF*CK gemist.

MINDF*CK

Datum
Za 17 maart 2018
Tijd
20:30 tot 21:20
Zender
NPO 1
Genre
Show
Jaar
2017
Presentatie
Victor Mids
Twitter hashtag
#mindfck
Officiële Twitter
@victormids
Deel-url
gids.tv/19835110

MINDF*CK is terug. In een nieuw seizoen maakt Victor Mids het onmogelijke weer mogelijk. Het populaire programma staat ook dit keer garant voor onverklaarbare illusies, verbazing en ongeloof. De afleveringen zijn iedere zaterdag om 20:30 uur te zien op NPO 1.

In de eerste aflevering ondervindt André van Duin hoe Victor zijn hersenen en zintuigen voor de gek kan houden als de twee samen een bijzondere taart bakken. Ook Rico Verhoeven, Ellie Lust, Dominic Seldis, René Mioch en Chantal Janzen worden meegenomen in zijn wereld waar niets is wat het lijkt.

In MINDF*CK brengt Victor Mids op unieke wijze illusie en wetenschap samen. Aan bekende en onbekende Nederlanders geeft de illusionist en arts aan de hand van illusies, psychologie, geneeskunde en vingervlugheid een uniek inkijkje in de werking van het brein.

MINDF*CK op tv

André van duin wetenschap arts zintuigen taart eerste aflevering show bakken chantal janzen verborgen onmogelijke geneeskunde hersenen brein wendy boodschap ellie lust victor mids wendy van dijk chantal rico verhoeven seizoen 3 seizoen nieuw seizoen aflevering 1 week.
Promo: MINDF*CK

Meer uitzendingen van MINDF*CK