Bekijk de uitzending van Mijn Zaak Is De Beste terug

Wo 18 juli 2018 | 20:34 Mijn Zaak Is De Beste

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Mijn Zaak Is De Beste gemist? Bekijk hier naar Mijn Zaak Is De Beste gemist.

Mijn Zaak Is De Beste

Datum
Wo 18 juli 2018
Tijd
20:34 tot 21:33
Zender
RTL 4
Genre
Economisch magazine
Jaar
2018
Deel-url
gids.tv/20593648

Vanavond start het nieuwe programma Mijn Zaak Is De Beste, waarin drie ondernemers elkaars bedrijf onder de loep nemen.

Elke woensdag om 20:30 uur is te zien hoe drie ondernemers de zaak van hun concurrenten onderzoeken. Welke ondernemer is het klantvriendelijkst, welke zaak scoort hoog op hygiëne en wie beschikt over de meeste kennis van zijn of haar vak?

De eigenaren onderzoeken elkaars zaak van top tot teen en geven een exclusief kijkje achter de schermen. Ook komt er elke week een bekende liefhebber langs die affiniteit heeft met de branche om de zaken te beoordelen met een cijfer. Degene die de beste indruk achterlaat bij zijn concurrenten, en dus de meeste punten krijgt, mag zijn zaak de beste noemen.

Ondernemingen zoals vishandels, sportscholen en musea, passeren de revue. In de eerste aflevering zijn drie hondentrimsalons te zien die kritisch beoordeeld worden. Model en ambassadeur van Hulphond Nederland Kim Kötter komt samen met haar hond Snoet een kijkje nemen en beoordeelt de salons.

Mijn Zaak Is De Beste op tv

Hond museum nederland ondernemers musea model achter de schermen ambassadeur cijfer ondernemer sportschool hygiëne eerste aflevering economisch hulphond schermen start magazine seizoen aflevering 1 kijken week mijn.