Bekijk de uitzending van Mijn vieze, vette, vervelende verloofde terug

Ma 27 augustus 2012 | 20:30 Mijn vieze, vette, vervelende verloofde

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Mijn vieze, vette, vervelende verloofde gemist? Bekijk hier naar Mijn vieze, vette, vervelende verloofde gemist.

Mijn vieze, vette, vervelende verloofde

Datum
Ma 27 augustus 2012
Tijd
20:30 tot 21:30
Zender
RTL 5
Genre
Realityserie
Presentatie
Lieke van Lexmond
Twitter hashtag
#mvvvv
Officiële Twitter
@mvvvvRTL
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/8008725

Vanavond start de realityshow die de helft van de deelnemers op het verkeerde been zet: ‘Mijn Vieze, Vette, Vervelende Verloofde', gepresenteerd door Lieke van Lexmond. Het is de Nederlandse versie van het Amerikaanse format ‘My Big Fat Obnoxious Fiancé'. In de Verenigde Staten deed het programma veel stof opwaaien.

In de eerste Nederlandse aflevering zien we de beeldschone en goedgemanierde Laura Ponticorvo die zich heeft aangemeld voor het nieuwe datingprogramma ‘My Perfect Love', waarin een jonge vrouw onder leiding van presentatrice Lieke van Lexmond op zoek gaat naar de ware liefde. Laura is weliswaar een beauty, maar heeft haar droomvent nog niet gevonden. Ze denkt dat ze is gecast als kandidaat voor een datingshow. Dan vertelt Lieke haar dat ze in een realityshow is beland waarin zij met ‘mede-kandidaat' en partner in crime Sander Mulder hun families moeten overtuigen dat ze elkaar hebben ontmoet tijdens een datingshow en dat ze op korte termijn gaan trouwen. Ze kunnen ieder 50.000 euro winnen, te delen met hun familie. Voorwaarden: de families moeten bij het huwelijk aanwezig zijn en niemand mag bezwaar maken of twijfelen aan de echtheid van hun liefde.

Wat Laura, haar ouders en vrienden niet weten, is dat de lompe, mollige en onbehouwen Sander en zijn ‘familie' acteurs zijn. En hij kan geen 50.000 euro winnen. Sander zal het Laura heel moeilijk maken om haar familie te doen geloven dat deze ongelikte beer haar prins op het witte paard is. En ze mogen natuurlijk niets vertellen aan hun families!

Hoe kan zij, half-Italiaans en half-Nederlands, beschermd opgevoed en het lievelingetje van haar ouders en twee broers, uit een bereisd en internationaal hoteliers-gezin, haar familie overtuigen dat daddy's worst nightmare Sander haar hart sneller laat kloppen. Hoe kan vaders prinsesje nou voor deze lomperik vallen? Een groter contrast is ondenkbaar: zij tot in de puntjes verzorgd, hij in foute broeken en sandalen met witte sokken. Zij zit keurig gekapt aan het ontbijt, hij heeft remsporen in zijn onderbroek. Zij is beleefd, hij onbeschaafd.

Mijn vieze, vette, vervelende verloofde op tv

Paard verenigde staten vrouw prins huwelijk trouwen presentatrice broers onderbroek liefde beschermd ontbijt vaders bezwaar echtheid kandidaat datingshow sokken deelnemers verloofde realityshow vieze foute start laura beer lieke van lexmond ouders hart familie.
Promo - Mijn vieze, vette, vervelende verloofde