Bekijk de uitzending van Mijn vader is de beste! terug

Za 13 januari 2018 | 19:25 Mijn vader is de beste!

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Mijn vader is de beste! gemist? Bekijk hier naar Mijn vader is de beste! gemist.

Mijn vader is de beste!

Datum
Za 13 januari 2018
Tijd
19:25 tot 20:25
Zender
NPO 3
Genre
Spel
Jaar
2010
Presentatie
Monique Smit
Twitter hashtag
#mijnvaderisdebeste
Deel-url
gids.tv/19410751

Welke vader is de snelste, de slimste, de sterkste en heeft het beste uithoudingsvermogen? In een nieuw seizoen van Mijn Vader is de Beste! gaan verschillende vaders, met de hulp en aanmoedigingen van hun kinderen, de strijd met elkaar aan. In de eerste aflevering bijten bekende vaders Wilfred Genee, Yes-R, Klaas van der Eerden en Martijn Fischer het spits af. De presentatie is in handen van Romy Monteiro. Mijn Vader is de Beste! is vanaf vanavond wekelijks te zien om 19:25 uur op NPO 3.

Mijn Vader is de Beste! is een spectaculaire en superspannende familiespelshow. In elke aflevering gaan vier vaders tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: ''Mijn vader is de beste!''. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de finale. De vaders zijn degene die het spel spelen, de kinderen assisteren of moedigen aan. De vier mannen moeten over behoorlijk wat kennis en kracht beschikken om de diverse spelrondes te kunnen winnen. Na vijf enerverende en soms uitputtende rondes wordt er duidelijk wie de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader van Nederland is.

Mijn vader is de beste! op tv

Nederland presentatie bijten martijn fischer finale spits dochter vaders eerste aflevering yolanthe monique smit kinderen klaas van der eerden wilfred genee vader plek seizoen nieuw seizoen aflevering 1 zoon.