Bekijk de uitzending van Mijn pelgrimspad terug

Di 18 december 2018 | 17:15 Mijn pelgrimspad

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Mijn pelgrimspad gemist? Bekijk hier naar Mijn pelgrimspad gemist.

Mijn pelgrimspad

Datum
Di 18 december 2018
Tijd
17:15 tot 17:30
Zender
NPO 2
Genre
Magazine
Jaar
2018
Presentatie
Annemiek Schrijver
Deel-url
gids.tv/21481540

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Magazine.

De laatste kilometers.

De laatste etappe van Annemiek Schrijvers pelgrimsroute is begonnen. Via de dijk komt ze aan in het huis van Jolanda Miedema. Zij noemt yoga 'één van de mooiste cadeaus die je jezelf kan geven'. Maar hoe kan Annemiek de rust en ruimte van haar pelgrimstocht behouden in het dagelijkse leven? Jolanda helpt haar op weg. Het is de laatste les die ze tijdens haar tocht in haar gele rugzakje zal stoppen. Op haar laatste kilometers ligt de doopsgezinde Julianakerk, waar Annemiek er eindelijk achter komt hoe het kan dat er zoveel doopsgezinden in Friesland zijn. Met het beklimmen van de trap op de dijk bereikt Annemiek het einde van haar pelgrimspad. Ze reflecteert en geniet, omgeven door het vertrouwde Friese landschap.

Mijn pelgrimspad op tv

Friesland ruimte beklimmen provincie yoga schrijver kerken pelgrimstocht erfgoed cadeaus schrijvers heide religieus etappe landschap miedema magazine annemiek schrijver trap stoppen seizoen seizoen 2 mijn annemiek in de voetsporen.