Bekijk de uitzending van Midnight Sun terug

Vr 18 mei 2018 | 23:00 Midnight Sun IMDb: 7.5

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Midnight Sun gemist? Bekijk hier naar Midnight Sun gemist.

Midnight Sun

Datum
Vr 18 mei 2018
Tijd
23:00 tot 00:00
Zender
Canvas
IMDb
7.5
Genre
Thrillerserie
Jaar
2016
Acteurs
Leïla Bekhti, Gustaf Hammarsten, Richard Ulfsäter, Iggy Malmborg, Albin Grenholm
Twitter hashtag
#midnightsun
Deel-url
gids.tv/20245043

De Vlaamse zender Canvas zendt de komende weken de Zweeds-Franse thrillerserie Midnight Sun uit. De serie gaat over over een Franse politievrouw die naar een klein mijndorpje in het noorden van Zweden trekt om er de moord op een Franse staatsburger te onderzoeken. De afleveringen zijn elke vrijdag om 23:00 uur te zien op Canvas.

In Kiruna, in het noorden van Zweden, wordt een man wakker, vastgebonden aan het rotorblad van een helikopter. Wanneer de helikopter start, sterft de man een gruwelijke dood. Inspecteur Burlin ontdekt dat de man in kwestie van Franse origine is en neemt contact op met zijn Franse collega's. In Parijs wordt de zaak toegewezen aan de Frans-Algerijnse agente Kahina, die meteen naar het land van de middernachtzon afreist.

Midnight Sun op tv

Moord parijs helikopter zweden serie collega's zender agente start dood noorden contact midnight sun canvas seizoen aflevering 1 vrijdag.
Midnight Sun - Trailer