Bekijk de uitzending van Met het Mes op Tafel terug

Ma 15 oktober 2018 | 19:55 Met het Mes op Tafel

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Met het Mes op Tafel gemist? Bekijk hier naar Met het Mes op Tafel gemist.

Met het Mes op Tafel

Datum
Ma 15 oktober 2018
Tijd
19:55 tot 20:25
Zender
NPO 2
Genre
Quiz
Jaar
2018
Presentatie
Herman van der Zandt
Twitter hashtag
#MesOpTafel
Uitzending gemist
Met het Mes op Tafel gemist
Deel-url
gids.tv/21113414

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van Met het Mes op Tafel van start. De kennis- en blufquiz van MAX is maandag tot en met donderdag rond 19:50 uur te zien op NPO 2. De presentatie is ook dit seizoen in handen van Herman van der Zandt.

Kennis hebben, goed kunnen rekenen, slim kunnen spelen en een getalenteerd bluffer zijn: dat zijn de karaktereigenschappen waarover de kandidaten van Met het Mes op Tafel moeten beschikken. Het spel is onveranderd: drie deelnemers pokeren tegen elkaar met antwoorden op vragen. De winnaars van maandag, dinsdag en woensdag strijden op donderdag in de finale om een bonus.

Herman van der Zandt stelt vragen in de vertrouwde categorieën: aardrijkskunde, ambachten, beeldende kunst, film, geloof & bijgeloof, geschiedenis, hoe was het ook weer?, levende natuur, literatuur, schone schijn, muziek, rekenen & taal, sport, televisie en wetenschap & techniek.

Met het Mes op Tafel op tv

Sport kunst muziek natuur rekenen presentatie kandidaten finale televisie film techniek geschiedenis levende beeldende kunst wetenschap bonus literatuur quiz winnaars pokeren deelnemers tafel schone belang start herman van der zandt vragen seizoen geloof slim.