Bekijk de uitzending van Mensenkennis terug

Do 30 augustus 2018 | 20:30 Mensenkennis

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Mensenkennis gemist? Bekijk hier naar Mensenkennis gemist.

Mensenkennis

Datum
Do 30 augustus 2018
Tijd
20:30 tot 21:30
Zender
SBS 6
Genre
Spelshow
Presentatie
Winston Gerschtanowitz
Twitter hashtag
#mensenkennis
Deel-url
gids.tv/20845219

Vanavond start het tweede seizoen van het humoristische, maar ook leerzame programma Mensenkennis. Elke week gaan twee bekende Nederlanders de strijd met elkaar aan: ze schatten het gedrag en de reacties van volwassenen en kinderen in, in allerlei bijzondere situaties. De afleveringen zijn elke donderdag om 20:30 uur op SBS6.

Presentator Winston Gerschtanowitz test in dit nieuwe seizoen hoe het is gesteld met de mensenkennis van onder anderen Shelly Sterk, Gerard Ekdom, Fajah Lourens, Hélène Hendriks en Wilfred Genee.

De gasten krijgen elke week andere psychologische experimenten en sociale dilemma's voor de kiezen. Hoe reageren gewone mensen op ongewone situaties? Laten mensen zich omkopen? Wat doen mensen als ze gevraagd worden om te liegen? En als ze zien dat iemand geld tekort komt, wie legt er dan bij en wie niet? Kunnen kinderen een geheim bewaren?

Om te testen hoe goed hun mensenkennis is, krijgen ze fragmenten te zien waarbij ze moeten inschatten wat de persoon in het filmpje gaat doen. Wie is de 'beste mensenkenner' van Nederland?

Mensenkennis op tv

.