Bekijk de uitzending van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden terug

Do 11 januari 2018 | 15:00 Meeuwis & De Mol Maken Vrienden

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden gemist? Bekijk hier naar Meeuwis & De Mol Maken Vrienden gemist.

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden

Datum
Do 11 januari 2018
Tijd
15:00 tot 16:01
Zender
RTL 4
Genre
Reportage
Twitter hashtag
#MeeuwisEnDeMol
Uitzending gemist
Meeuwis & De Mol Maken Vrienden gemist
Deel-url
gids.tv/19397962

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Johnny de Mol en Guus Meeuwis gaan op zoek naar bijzondere groepen mensen: Guus en Johnny zoeken dit keer de wat ruigere randjes van de maatschappij op en gaan twee dagen op bezoek bij de motorclub No Surrender. De club is anderhalf jaar geleden opgericht door Klaas Otto en geldt inmiddels als de grootste motorclub van Nederland. No Surrender is niet geheel onomstreden; Guus en Johnny vragen zich dan ook af of ze wel vrienden moeten worden met deze mannen. Om ze te leren kennen, brengen de heren een bezoek aan twee clubhuizen. Ook zijn ze getuige van een aantal tot nu toe geheime promotierituelen waarbij het er ruig aan toegaat. In de hoop dat de leden van No Surrender een beetje humor hebben, maken Guus en Johnny een toepasselijk menu van kogelbiefstuk, linke soep, granaatappelsalade en als toetje hangop.

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden op tv

Guus meeuwis nederland motorclub menu humor soep no surrender surrender johnny johnny de mol klaas otto reportage vragen maatschappij seizoen.