Bekijk de uitzending van Mean Machine terug

Wo 17 april 2019 | 23:01 Mean Machine IMDb: 6.5

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Mean Machine gemist? Bekijk hier naar Mean Machine gemist.

Mean Machine

Mean Machine
Datum
Wo 17 april 2019
Tijd
23:01 tot 01:02
Zender
RTL 7
IMDb
6.5
Genre
Tragikomedie
Jaar
2001
Regisseur
Barry Skolnick
Acteurs
Jones Vinnie, David Kelly, Jason Statham, David Hemmings, Ralph Brown
Twitter hashtag
#meanmachine
Deel-url
gids.tv/22104440

Mean Machine is een Amerikaanse en Britse drama- en komediefilm uit het jaar 2001. Deze productie is geregisseerd door Barry Skolnick. Hoofdrollen worden vertolkt door Vinnie Jones, David Kelly en Jason Statham.

Danny Meehan, een ex-profvoetballer die ooit succesvol het Engelse elftal aanvoerde, belandt wegens wangedrag voor drie jaar in de gevangenis. Daar wordt een voetbalwedstrijd georganiseerd tussen de gevangenen en de cipiers. Danny moet het team van de gedetineerden coachen en komt zo voor een dilemma te staan: als hij verliest, krijgt hij de woede van zijn medegevangenen over zich heen. Maar als hij wint, kan hij zijn vervroegde vrijlating absoluut wel vergeten.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/mean-machine

Mean Machine op tv

Gevangenis gevangenen cipiers productie film succesvol vrijlating vervroegde vrijlating voetbalwedstrijd gedetineerden wangedrag ralph machine streamen kelly jason statham vinnie jones team vervroegde david kelly deze.
Mean Machine - Trailer