Bekijk de uitzending van McLeod's Daughters terug

Ma 7 januari 2019 | 18:33 McLeod's Daughters

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van McLeod's Daughters gemist? Bekijk hier naar McLeod's Daughters gemist.

McLeod's Daughters

Datum
Ma 7 januari 2019
Tijd
18:33 tot 19:30
Zender
RTL 8
Genre
Dramaserie
Acteurs
Lisa Chappell, Myles Pollard, Sonia Todd, Aaron Jeffery, Rachael Carpani
Twitter hashtag
#mcleodsdaughters
Deel-url
gids.tv/21589386

Seizoen 2 - Aflevering 20 - Australische dramaserie.

Wind Change.

Wanneer Harry zijn grond met chemicaliën besluit te besproeien, dreigt de biologische tarweteelt van Tess en Nick verloren te gaan. Nick benadert zijn vader om het probleem te bespreken, maar die weigert toegevingen te doen. Wachten tot Harry zijn mening herziet, kunnen ze niet. Tess doktert daarom een plan uit om Harry's bezigheden tijdelijk een halt toe te roepen. Ondertussen zoekt Alex naar een manier om Claires jumpingvrees te overwinnen. Zonder veel succes. Terry ontdekt dat het Jodi en Alberto niet voor de wind gaat. Hij slaagt erin het koppel terug naar Drovers Run te halen, tot grote tevredenheid van Meg, die haar dochter hard heeft gemist. Becky heeft het moeilijk met de bloeiende relatie van haar beste vriendin. Zij wacht immers nog steeds op een teken van leven van Brick.

McLeod's Daughters op tv

Wind gemist dochter dramaserie tess todd relatie alberto biologische lisa teken koppel vader terry brick wachten probleem seizoen seizoen 2 plan terug.