Bekijk de uitzending van Maximum Conviction terug

Do 16 mei 2019 | 23:00 Maximum Conviction IMDb: 4.9

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Maximum Conviction gemist? Bekijk hier naar Maximum Conviction gemist.

Maximum Conviction

Maximum Conviction
Datum
Do 16 mei 2019
Tijd
23:00 tot 01:05
Zender
RTL 7
IMDb
4.9
Genre
Actiefilm
Jaar
2012
Regisseur
Keoni Waxman
Acteurs
Steven Seagal, Bren Foster, Steve Austin, Steph Song, Michael Paré
Deel-url
gids.tv/22258924

Maximum Conviction is een Amerikaanse actiethriller uit het jaar 2012. Deze productie is geregisseerd door Keoni Waxman. De hoofdrollen worden vertolkt door Steven Seagal, Steve Austin en Zak Santiago.

Op een dag als een voormalige black ops militair Cross (Steven Seagal) en zijn partner Manning (Steve Austin) een opdracht krijgen toegewezen om een oude gevangenis te ontmantelen, moeten ze tevens toezicht houden op twee pas aangekomen vrouwelijke gevangenen. Het duurt niet lang voordat een elitegroep huurlingen de gevangenis binnenstormt op zoek naar de nieuwelingen. Als vervolgens de ware identiteit van de vrouwen aan het licht komt, realiseren Tom en Manning zich dat ze in iets groters zijn terecht gekomen dan ze aanvankelijk dachten.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/maximum-conviction

Maximum Conviction op tv

Vrouwen gevangenis gevangenen productie film manning santiago identiteit opdracht ontmantelen streamen militair steven seagal conviction toezicht partner lang deze.
Maximum Conviction - Trailer