Bekijk de uitzending van MAX Maakt Mogelijk terug

Wo 26 december 2018 | 14:05 MAX Maakt Mogelijk

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van MAX Maakt Mogelijk gemist? Bekijk hier naar MAX Maakt Mogelijk gemist.

MAX Maakt Mogelijk

Datum
Wo 26 december 2018
Tijd
14:05 tot 14:35
Zender
NPO 2
Genre
Magazine
Jaar
2017
Presentatie
Jan Slagter
Deel-url
gids.tv/21527513

Aflevering 10 - Goededoelenprogramma waarbij de nadruk op het welzijn van ouderen ligt.

Kerstspecial.

Een muzikale kerst in het theater. Tijdens dit concert treden bekende artiesten op voor ouderen die alleen zijn tijdens de kerst. Een aantal wensen van mensen in de zaal wordt deze avond vervuld, zoals voor de 94-jarige Lenie uit Scheveningen. Zingen is haar lust en haar leven. Vanaf haar tiende jaar zingt ze al in verschillende koren en sindsdien zingt ze nog iedere dag. Lenie heeft nog één grote wens: een keer zingen met Marco Bakker. Jan Slagter regelt een speciaal kerstduet tussen de operazanger en Lenie tijdens het MAX Maakt Mogelijk Kerstconcert. Ook de wens van Annelies komt uit. Ze is de oprichter en muzikaal leider van de Rolantino's, een groep mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking die samen een orkest vormen. Dit doet ze allemaal vrijwillig. De grootste wens van de Rolantino's is een keer optreden op tv.

MAX Maakt Mogelijk op tv

Theater concert artiesten oprichter scheveningen ouderen orkest kerst moldavië slagter vrijwillig voedselpakketten projecten aanpakken jan slagter optreden bakker magazine marco bakker wens stichting beperking avond deze.