Bekijk de uitzending van Matthijs gaat door terug

Ma 25 januari 2021 | 01:00 Matthijs gaat door

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Matthijs gaat door gemist? Bekijk hier naar Matthijs gaat door gemist.

Matthijs gaat door

Datum
Ma 25 januari 2021
Tijd
01:00 tot 01:55
Zender
NPO 1
Genre
Amusement
Acteurs
Matthijs van Nieuwkerk
Deel-url
gids.tv/25757925

Herhaling. Na de speciale uitzending op oudejaarsavond is Matthijs van Nieuwkerk deze zaterdagavond terug voor de start van een volledig seizoen van Matthijs gaat door. Wekelijks een programma vol verwondering, rond 21:35 uur op NPO 1.

Coronabesmetting
De afgelopen twee zaterdagen ging Matthijs gaat door steeds niet door, omdat de presentator vanwege een coronabesmetting thuis moest blijven. Nu zijn de klachten voorbij en is het alsnog tijd om te beginnen aan zijn zaterdagavondshow.

Muziek
Net als voor de oudejaarsspecial is er weinig bekend over de invulling van het programma. De geplande tv-arena met vierhonderd man publiek zal er niet zijn, maar ongetwijfeld is er ruimte voor humor, muziek en andere verrassingen.

Prijsjes
Het doel van het programma is om verwondering te creëren met de gasten en onderwerpen. Ook "stelt Matthijs af en toe orde op zaken door wat prijsjes uit te reiken", laat omroep BNNVARA weten.

Je kunt alle afleveringen van Matthijs gaat door terugkijken via =gids.tv/programma/matthijs-gaat-door.

(Foto: Annemieke van der Togt/BNNVARA)

Matthijs gaat door op tv

.