Bekijk de uitzending van MasterChef Nederland terug

Ma 16 april 2018 | 20:30 MasterChef Nederland

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van MasterChef Nederland gemist? Bekijk hier naar MasterChef Nederland gemist.

MasterChef Nederland

Datum
Ma 16 april 2018
Tijd
20:30 tot 21:40
Zender
NET 5
Genre
Culinair magazine
Twitter hashtag
#masterchefnederland
Deel-url
gids.tv/20022591

Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateurkok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het beste wat de eigentijdse, Nederlandse keuken op dit moment te bieden heeft.

Hun kennis en liefde voor koken zetten zij vanaf vanavond elke maandag en woensdag om 20:30 uur in op Net5 bij het uitdagen en beoordelen van een groep van twintig zorgvuldig geselecteerde amateurkoks. Na een spannende kookcompetitie wint de allerbeste hobbykok de felbegeerde titel 'MasterChef Nederland 2018'. Bekijk de eerste beelden op gids.tv/v6276/masterchef-nederland.

Stefan van Sprang is eigenaar/chef in twee sterrenrestaurant Aan De Poel in Amstelveen. "Ik heb ontzettend veel zin in MasterChef en wil vooral topgerechten proeven en zien, die ook nog eens met veel plezier worden gemaakt."

Jonathan Zandbergen is executive chef in het met één ster bekroonde restaurant Merlet in Schoorl. "Er zit behoorlijk wat kooktalent bij onze kandidaten. Ik ga vooral letten op de combinatie van smaak, techniek en presentatie. Dat bepaalt wie MasterChef Nederland wint."

Freek van Noortwijk heeft vier restaurants in Amsterdam: Guts & Glory, Breda, Píta en (binnenkort open) Maris Piper. "Ik vind het te gek om mee te werken aan deze nieuwe Nederlandse MasterChef. Ik hoop dat de kijkers net zo enthousiast en betrokken raken als de kandidaten én juryleden zijn."

MasterChef Nederland op tv

Wedstrijd amerika nederland breda restaurant jury restaurants liefde koken keuken sterrenrestaurant gordon vertegenwoordigers amstelveen de poel culinair net5 schoorl masterchef glory magazine gordon ramsay graham elliot joe bastianich eerste beelden ster freek van noortwijk aflevering 1 uit de kast.