Bekijk de uitzending van Massenet ? Cendrillon terug

Za 2 december 2017 | 00:00 Massenet ? Cendrillon

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Massenet ? Cendrillon gemist? Bekijk hier naar Massenet ? Cendrillon gemist.

Massenet ? Cendrillon

Datum
Za 2 december 2017
Tijd
00:00 tot 01:58
Zender
Brava
Genre
Muziek
Deel-url
gids.tv/19211216

Pandolfe, de heer des huizes, klaagt dat hij bij zijn vrouw en haar dochters onder de plak zit en dat zijn eigen dochter, Lucette (Assepoester), verwaarloosd wordt. Die avond vindt er een groot bal plaats waarbij Noémie en Dorothée aan de koning zullen worden voorgesteld.

Assepoester is verdrietig omdat ze niet mee mag naar het feest. De fee zorgt echter dat ze toch naar het feest kan.

Als de prins Assepoester op het bal ziet, is hij direct verliefd op haar. Om middernacht vlucht Assepoester weg, waarbij ze haar muiltje verliest, en laat de prins verdrietig achter.

Thuis is haar stiefmoeder ziedend omdat een ?intrigante' zich aan de prins heeft opgedrongen. Pandolfe verliest zijn zelfbeheersing en zet de drie vrouwen uit het huis.

Hij wil met zijn dochter een nieuw leven beginnen, maar zij heeft besloten een einde aan haar leven te maken onder de tovereik. In een toverslaap ontmoeten Assepoester en de prins elkaar.

De prins gaat op zoek naar degene die het muiltje past. Als hij eindelijk zijn geliefde vindt, stemt dat iedereen gelukkig zelfs de stiefmoeder die de prins tot schoonzoon krijgt.

Opgenomen in 2008 met onder andere Francis van Broekhuizen, Maria Soulis en Helen Lepalaan.

Massenet ? Cendrillon op tv

.