Bekijk de uitzending van Marble Mania: topsporters terug

Do 25 februari 2021 | 20:30 Marble Mania: topsporters

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Marble Mania: topsporters gemist? Bekijk hier naar Marble Mania: topsporters gemist.

Marble Mania: topsporters

Datum
Do 25 februari 2021
Tijd
20:30 tot 21:30
Zender
SBS 6
Genre
Amusement
Deel-url
gids.tv/25921707

In deze aflevering van Marble Mania spelen (voormalig) topsporters Inge de Bruijn, Leontien van Moorsel en Kjeld Nuis tegen elkaar in de spannende knikkerwedstrijd, die elke donderdag om 20:30 uur te zien is op SBS6.

Bekijk de eerste beelden uit deze aflevering op gids.tv/v308187/marble-mania.

Behendigheid
Ze wonnen alle drie olympische medailles, maar hoe goed zijn ze eigenlijk in knikkern? Dat blijkt uit de behendigheidsspellen waar elke ronde in Marble Mania mee begint. De winnaar verdient drie knikkers voor de geluksbaan die erop volgt. De nummers twee en drie krijgen er twee en één.

Geluksbanen
Met de resultaten in de geluksbanen krijgen de deelnemers punten. Wie aan het eind van de aflevering de meeste punten heeft, krijgt de meeste knikkers in de grote finale.

Finale
In die slotronde komen in totaal 6000 knikkers naar beneden en worden de prijzen verdeeld. De kandidaten spelen voor een zelfgekozen goed doel. Jack van Gelder geeft het commentaar bij de knikkerraces.

Je kunt alle afleveringen van Marble Mania terugkijken via gids.tv/programma/marble-mania.

Onze nieuwe app is nu al te testen! Download hem op apps.gids.tv

Marble Mania: topsporters op tv

.

Meer uitzendingen van Marble Mania: topsporters