Bekijk de uitzending van Man on the Moon terug

Zo 19 november 2017 | 01:20 Man on the Moon IMDb: 7.4

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Man on the Moon gemist? Bekijk hier naar Man on the Moon gemist.

Man on the Moon

Man on the Moon
Datum
Zo 19 november 2017
Tijd
01:20 tot 03:10
Zender
BBC One
IMDb
7.4
Genre
Comedy, Drama
Jaar
1999
Regisseur
Milos Forman
Acteurs
Jim Carrey, Danny DeVito, Gerry Becker
Twitter hashtag
#manonthemoon
Deel-url
gids.tv/19122968

Biopic of controversial comedian Andy Kaufman, starring Jim Carrey. Andy Kaufman is een geboren komiek. Daarnaast is hij een geboren excentriekeling. Hij speelt voortdurend rollen en niet alleen op het podium. Zijn carrière neemt een hoge vlucht wanneer zijn manager George Shapiro hem weet te strikken voor een rol in de komische tv-serie "Taxi". Na een paar seizoenen houdt Kaufman het voor gezien. Hij gaat zich bezig houden met extremere vormen van humor, zoals het worstelen met vrouwen. Nadat er kanker bij hem wordt geconstateerd, vangt een worsteling op een heel ander gebied aan.

Scenarioschrijvers Scott Alexander en Larry Karaszweski schreven ook de scenario's voor 'Ed Wood' en 'The People vs Larry Flint', films die net als deze een Amerikaanse anti-held als hoofdpersoon hebben. Acteur Danny DeVito produceerde en speelde in 'Man On The Moon'. DeVito brak eind jaren zeventig door met zijn rol in de sitcom "Taxi" en is dus een voormalige medeacteur van Andy Kaufman.

Man on the Moon op tv

.
Man on the Moon - Trailer