Bekijk de uitzending van Man bijt hond terug

Vr 11 mei 2012 | 18:55 Man bijt hond

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Man bijt hond gemist? Bekijk hier naar Man bijt hond gemist.

Man bijt hond

Datum
Vr 11 mei 2012
Tijd
18:55 tot 19:25
Zender
NPO 2
Genre
Serie reportages
Twitter hashtag
#manbijthond
Kijkwijzer
Uitzending gemist
Man bijt hond gemist
Deel-url
gids.tv/7541833

Het hele seizoen heeft NCRV's Man bijt hond met de bolderkar de langste wandelroute van Nederland; het Pieterpad gewandeld. Na een mooie tocht van bijna 500 kilometer komt Man bijt hond na maanden wandelen aan bij de Sint-Pietersberg! Aan de voet hiervan wordt Man bijt hond opgewacht door een muzikaal trio…

Door misplaatst optimisme is de Nederlandse bevolking onvoldoende voorbereid op een overstroming. Dit stelt kennisinstituut Alterra van de Wageningen Universiteit. Het is volgens het instituut hoog tijd voor een bewustwordingscampagne op regionaal niveau. Man bijt hond wil helpen en gaat naar Amsterdam-Noord, om te zien of ze daar al wel voorbereid zijn.

Het EK voetbal komt er nu met rasse schreden aan. De Oranjesupporters staan te trappelen en de Oranjeliederen worden weer uit de kast gehaald. Maar er worden ook altijd weer nieuwe geproduceerd. Zo scoren Wilfred Genee en Johan Derksen met het nummer ‘Nederland is helemaal Oranje'. Ook Ton Dalhuisen en dochter Shelly hopen met hun nummer ‘Oranjeknaller' hoge ogen te gooien.

Man bijt hond op tv

.