Bekijk de uitzending van Mama June: From Not To Hot terug

Do 16 november 2017 | 22:30 Mama June: From Not To Hot

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Mama June: From Not To Hot gemist? Bekijk hier naar Mama June: From Not To Hot gemist.

Mama June: From Not To Hot

Datum
Do 16 november 2017
Tijd
22:30 tot 23:30
Zender
TLC
Genre
Thin-Tervention
Twitter hashtag
#mamajune
Deel-url
gids.tv/19023626

Een nieuw hoofdstuk breekt aan in het leven van Honey Boo Boo en haar familie. Haar ouders zijn gescheiden sinds 'Sugar Bear' heeft opgebiecht dat hij was vreemdgegaan en nu kondigt hij ook nog aan te gaan trouwen met een andere vrouw. Een bittere pil voor Mama June die weliswaar Sugar Bear niet terug zou willen, maar ook niet wil dat hij haar zo gemakkelijk vergeet.

Als ze ook nog eens een uitnodiging krijgt voor de ceremonie, besluit ze op revenge diet te gaan: in de aanloop naar de bruiloft wil ze haar overtollige kilo’s kwijtraken en er zó mooi uitzien dat Sugar Bear niet weet wat hij allemaal heeft weggegooid. Mama June was de laatste tijd al 50 kilo kwijtgeraakt, maar ze weet dat ze met 160 kilo nog steeds te zwaar is.

Met behulp van een personal trainer, een gezonder voedingspatroon en een maagverkleiningsoperatie hoopt ze de strijd op tijd te winnen. Ze heeft 44 weken de tijd tot de bruiloft. Kan ze zichzelf in een klein jaar omtoveren van not naar hot?

Mama June: From Not To Hot op tv

Vrouw trouwen verloving operatie bruiloft ceremonie trainer weggegooid mama date ouders honey sugar familie revenge.
Promo: Mama June: From Not To Hot