Bekijk de uitzending van Make Holland Great Again terug

Wo 11 september 2019 | 01:30 Make Holland Great Again

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Make Holland Great Again gemist? Bekijk hier naar Make Holland Great Again gemist.

Make Holland Great Again

Datum
Wo 11 september 2019
Tijd
01:30 tot 02:20
Zender
NPO 3
Genre
Show
Jaar
2019
Presentatie
Sahil Amar Aïssa
Deel-url
gids.tv/22881935

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Show waarin Sahil Amar Aïssa een poging doet om van Nederland een betere plek te maken.

Van petflessen in de Noordzee tot het wegdoen van je smartphone.

Van echt contact op langere termijn word je gelukkiger dan van vluchtig contact op je smartphone. Daarom gaan Sahil en zijn GREAT-team op zoek naar manieren om mensen hun mobieltje weg te laten stoppen en het echte gesprek aan te gaan. Ook steekt het team met een berg geschreven kaarten Raymond een hart onder de riem. Hij maakt een bijzondere periode in zijn leven door en verdient hierbij extra steun en liefde. Ook als je een persoon blijer maakt, maak je Nederland immers een stukje greater. Tot slot willen Sahil en het team voorkomen dat er één miljoen petflessen in de Noordzee terechtkomen. De oplossing is makkelijker dan je denkt.

Make Holland Great Again op tv

Miljoen nederland noordzee plastic geheim smartphone liefde mobieltje ouderen oplossing afval holland reanimeren amar show eetbaar peuken dansles makkelijker oplossingen steekt missie steun haat eten team hart kaarten contact stoppen plek seizoen gesprek schelden lang eenzame ouderen.