Bekijk de uitzending van M: Erik Dijkstra, Thijs Zonneveld en meer terug

Di 26 januari 2021 | 03:30 M: Erik Dijkstra, Thijs Zonneveld en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van M: Erik Dijkstra, Thijs Zonneveld en meer gemist? Bekijk hier naar M: Erik Dijkstra, Thijs Zonneveld en meer gemist.

M: Erik Dijkstra, Thijs Zonneveld en meer

Datum
Di 26 januari 2021
Tijd
03:30 tot 04:20
Zender
NPO 3
Genre
Informatief
Acteurs
Margriet van der Linden
Twitter hashtag
#ditisM
Deel-url
gids.tv/25796605

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

Tom Dumoulin trapt op de rem
''Ik wil het gewoon heel graag heel goed doen voor heel veel mensen'', vertelt Tom Dumoulin (30). Dit weekend maakt hij bekend voorlopig te stoppen met wielrennen. Het is niet zijn lichaam maar de prestatiedruk die te veel werd voor de Giro-winnaar. Het is het voorlopige einde van 'Le papillon de Maastricht'. Vandaag schuiven journalisten en wielerfans Erik Dijkstra en Thijs Zonneveld aan.

Een ravage na avondklokrellen, nieuwe 'protesten' op de loer
Het is een dag na de rellen in onder andere Amsterdam, Eindhoven, Tilburg en Den Haag. Afgelopen weekend konden we allemaal zien hoe 'demonstranten' zorgden voor vernielingen op verschillende plekken in het land. Ook na negen uur werden de straten niet met rust gelaten. Straks bij M praten we hierover met Jan Struijs; voorzitter van de Nederlandse Politie Bond, parlementair verslaggever Lamyae Aharouay, hoofdredacteur van Omroep Brabant Renzo Veenstra en eindredacteur bij RTL Nieuws Betty Glas.

Wat motiveert de avondklokrelschoppers om de straat op te gaan?
Straatmeubilair, ziekenhuisramen en winkels moesten het ontgelden afgelopen weekend. Maar wie zijn deze relschoppers? En wat beweegt hen? Wij praten hierover met schrijver Matthias Declercq, Nieuwsuur-verslaggever Rudy Bouma en AD-Hoofdredacteur Hans Nijenhuis.

M: Erik Dijkstra, Thijs Zonneveld en meer op tv

.