Bekijk de uitzending van M terug

Za 23 januari 2021 | 02:30 M

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van M gemist? Bekijk hier naar M gemist.

M

Datum
Za 23 januari 2021
Tijd
02:30 tot 03:20
Zender
NPO 3
Genre
Informatief
Acteurs
Margriet van der Linden
Twitter hashtag
#ditisM
Deel-url
gids.tv/25744068

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

Succesalbum '21' van Adele bestaat tien jaar en dat mag gevierd worden!
Aanstaande zondag is het alweer tien jaar geleden dat Adele haar album 21 uitbracht. De plaat werd een ongekend groot succes: wereldwijd vlogen er dertig miljoen exemplaren over de toonbank, de zangeres won met dit werk twee Grammy’s, talloze andere prijzen én in Nederland is deze plaat het langstgenoteerde album óóit in de Album Top 100. Dat mag gevierd worden! Dat doen we straks bij M met radio DJ Gijs Staverman en Lisa Loïs treedt op met Someone Like You.

Bloedstollende avond in het verschiet: wie wint De Slimste Mens?
Een seizoen dat alle kijkcijfersrecords vermorzelt: De Slimste Mens mag zich voegen bij de populairste quizzen uit onze tv-geschiedenis. Avond na avond weet het programma miljoenen kijkers op het puntje van de stoel te krijgen. Vanavond wordt de 'grande finale' gespeeld door Snollebollekes-zanger Rob Kemps, programmamaker Emma Wortelboer en cabaretier Andries Tunru. Hoe blijf je rustig in de Slimste Mens-stoel? En zijn er bepaalde tactieken die ze willen delen met de kijker? Samen met de godfather van het programma, Maarten van Rossem, schuiven de finalisten aan bij M!

Rekenwonder Willem Bouman is terug mét de juiste oplossing
In december was nationaal rekenwonder Willem Bouman (81) te gast bij M. De vijfvoudig wereldrecordhouder hoofdrekenen had een helder doel voor ogen: Nederlanders weer aan het rekenen krijgen! Om het brein te stimuleren, stuurde hij ons met huiswerk de kerstvakantie in… Maar liefst 500 mails met potentiële oplossingen van zijn vraagstuk hebben we van jullie ontvangen. Vanavond onthult de koning van de priemgetallen de enige juiste oplossing!

M op tv

.