Bekijk de uitzending van M: Sjoerd Mossou, Piet de Visser en meer terug

Di 27 oktober 2020 | 19:20 M: Sjoerd Mossou, Piet de Visser en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van M: Sjoerd Mossou, Piet de Visser en meer gemist? Bekijk hier naar M: Sjoerd Mossou, Piet de Visser en meer gemist.

M: Sjoerd Mossou, Piet de Visser en meer

Datum
Di 27 oktober 2020
Tijd
19:20 tot 20:00
Zender
NPO 1
Genre
Informatief
Acteurs
Margriet van der Linden
Deel-url
gids.tv/25278681

Onderwerpen van deze uitzending

Legende Diego Maradona zestig jaar: roem, tragiek en hysterie op een rij
Voetballegende Diego Armando Maradona wordt vrijdag zestig jaar. Maradona werd op zijn tiende ontdekt en heeft sindsdien een enorme impact achtergelaten binnen de voetbalwereld. Ondanks zijn geweldige voetbalcarrière, is Maradona nog steeds een deugniet (en dat is nog een understatement). Sinds 2019 is hij trainer van de Argentijnse club Gimnasia de La Plata.
Oud-voetballer, trainer en scout Piet de Visser schuift vanavond aan, samen met sportjournalist Sjoerd Mossou. Met hen praten we over de roem en tragiek rondom Maradona.

Patricia van Haastrecht 'Roared' nummer van Katy Perry, met huisband Her Majesty
De komende uitzendingen zal de band Her Majesty de huisband van M zijn. Elke avond treden zij op met een campagnenummer uit de geschiedenis van de Amerikaanse presidentsverkiezingen. We gaan terug naar de verkiezingen van 2016. Hillary Clinton gebruikte het nummer 'Roar' van Katy Perry. Deze wordt vanavond gezongen door Patricia van Haastrecht.

Nog steeds alarmerende coronacijfers, we praten na over het persmoment
Het lijkt bijna ingebakken in onze wekelijkse routine. Om 19.00 uur worden we weer bijgepraat door het kabinet, onder leiding van premier Rutte en minister De Jonge. De teller staat vandaag op ruim 10.000 nieuwe besmettingen. Samen met journalist en presentator Sven Kockelmann, econoom Nora Neuteboom en columnist Kustaw Bessems blikken we terug op het persmoment. Waar hebben we naar gekeken? En wat zijn de nieuwste ontwikkelingen? Daarover vanavond meer bij M!

M: Sjoerd Mossou, Piet de Visser en meer op tv

.