Bekijk de uitzending van Terug: M terug

Ma 26 oktober 2020 | 19:00 Terug: M

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Terug: M gemist? Bekijk hier naar Terug: M gemist.

Terug: M

Datum
Ma 26 oktober 2020
Tijd
19:00 tot 20:00
Zender
NPO 1
Genre
Informatief
Acteurs
Margriet van der Linden
Deel-url
gids.tv/25273549

Talkshow M is terug! Ook in dit nieuwe seizoen ontvangt Magriet van der Linden weer een uiteenlopende selectie gasten met wie ze uiteenlopende gesprekken en discussies voert. In de eerste week ontvangt Magriet onder andere de finalisten van Wie Is De Mol, Famke Louise en Twan Huys

Napret met de finalisten van Wie is de Mol?: samen blikken zij terug!
Twintig jaar Wie is de Mol?: een uniek seizoen met uitsluitend oud-kandidaten. Na weken vol spanning hebben de fans eindelijk antwoord op de vraag die hen tijden bezig heeft gehouden… Jeroen Kijk in de Vegte is de mol! Hoe voelt het om zijn geheim na al die tijd te mogen delen? Hoe kijkt verliezend finalist Tygo Gernandt terug op het seizoen? En hoe voelt Nikkie de Jager zich na de overwinning? Bij M genieten zij na én blikken terug op het avontuur!

De jeugd weer aan het lezen, zo gaan Dio, Famke Louise en Jeangu Macrooy dat doen
Er is sprake van ontlezing onder Nederlandse jongeren en daarom is de Weddenschap in het leven geroepen. De campagne gaat vandaag van start, zo hopen ze leerlingen uit te dagen om meer te lezen. Leescoaches Dio, Famke Louise en Jeangu Macrooy tekenen straks zelf óók het contract.

Het eerste optreden van het seizoen: Tim Akkerman samen met huisband Her Majesty!
De komende uitzendingen zal de band Her Majesty de huisband van M zijn. Elke avond treden zij op met een campagnenummer uit de geschiedenis van de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Vanavond trapt de band hun eerste optreden van het seizoen af samen met Tim Akkerman. En dat doen ze met het nummer: Born in the USA!

Terug: M op tv

.