Bekijk de uitzending van M: Kira Toussaint, Epke Zonderland en meer terug

Wo 17 juni 2020 | 19:00 M: Kira Toussaint, Epke Zonderland en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van M: Kira Toussaint, Epke Zonderland en meer gemist? Bekijk hier naar M: Kira Toussaint, Epke Zonderland en meer gemist.

M: Kira Toussaint, Epke Zonderland en meer

Datum
Wo 17 juni 2020
Tijd
19:00 tot 20:00
Zender
NPO 1
Genre
Informatief
Acteurs
Margriet van der Linden
Deel-url
gids.tv/24550502

Onderwerpen van deze uitzending

Een seizoen vol ups en downs, hoe veerkrachtig zijn deze topsporters?
Het is nogal wat: op het ene moment leef je voor je topprestaties, het andere moment zit je - net als heel Nederland - in onzekerheid. Waar haal je dan de kracht vandaan om nieuwe plannen te maken? We bespreken het met zwemster Kira Toussaint, judoka Roy Meyer en turner Epke Zonderland.

Betty Goudsmit redde honderden Joodse kinderen van deportatie
Betty werkte tijdens de Tweede Wereldoorlog in een crèche tegenover de Hollandsche Schouwburg in Amsterdam, waar ze samen met andere personeelsleden - met gevaar voor eigen leven - honderden Joodse kinderen wist te redden van deportatie. Rob Hompes en Lies Freson hebben hun leven te danken aan deze verzetsstrijders en schuiven samen met dochter Judith Goudsmit aan.

Onrust in de VS: wat betekent dit voor de verkiezingsstrijd tussen Biden en Trump?
Demonstraties, protesten en grote onrust in de Verenigde Staten lijken de positie van president Donald Trump te beïnvloeden. Weet hij ondanks dit alles zijn positie straks opnieuw te verzilveren in de strijd om het presidentschap? Of weet Joe Biden straks het voortouw te nemen en gaat hij er met de winst vandoor? Twan Huys houdt de strijd nauwlettend in de gaten en praat ons vanavond bij.

Na de hit ‘Groter Dan Ik’ is Froukje terug met haar single ‘Ik Wil Dansen
Van sommige artiesten kunnen we geen genoeg krijgen… En daar is Froukje een goed voorbeeld van. Eerder dit seizoen was ze al te bewonderen met haar single ‘Ouder Dan Ik’ en vanavond is ze terug! Ons We’ll Meet Again-podium wordt momenteel in gereedheid gebracht voor haar nieuwe single ‘Ik Wil Dansen'.

M: Kira Toussaint, Epke Zonderland en meer op tv

.