Bekijk de uitzending van M terug

Wo 17 juni 2020 | 00:55 M

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van M gemist? Bekijk hier naar M gemist.

M

Datum
Wo 17 juni 2020
Tijd
00:55 tot 01:50
Zender
NPO 3
Genre
Informatief
Acteurs
Margriet van der Linden
Twitter hashtag
#ditisM
Deel-url
gids.tv/24544162

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

De Premier League wordt hervat: pakt Liverpool FC de eerste landstitel in dertig jaar?
In Liverpool hebben ze er dertig jaar op moeten wachten, maar de club van Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum maakt eindelijk kans om de Premier League te winnen. De Engelse voetbalcompetitie wordt morgen weer hervat. Met maarliefst 25 punten punten voorsprong op de nummer 2, Manchester City, kan het eigenlijk niet meer misgaan maar in de sportwereld is alles mogelijk. Studio Sportpresentator Tom Egbers en FOX Sports verslaggever Wytse van der Goot kunnen niet wachten!

Museumdirecteur Cathelijne Broers neemt ons mee op artistieke tour door eigen land
Ondanks dat gisteren de versoepeling van de reisadviezen in zestien Europese landen is ingegaan, blijft een groot deel van de Nederlanders deze zomer in eigen land. Gelukkig heeft ons eigen land ook genoeg moois te bieden. Cathelijne Broers, nu nog directeur van De Nieuwe Kerk en De Hermitage neemt ons vanavond mee op een Hollandse kunst-vakantie, met originele en uiteenlopende werken.

De kansenongelijkheid in ons land groeit: burgemeesters luiden de noodklok
Vandaag hebben vijftien burgemeesters een manifest aan het kabinet aangeboden waarin ze oproepen om te investeren in kwetsbare wijken. De kansenongelijkheid in ons land neemt door de crisis zorgwekkende vormen aan. De tweedeling in de samenleving is meer dan ooit zichtbaar. Wat moet er gebeuren? Paul Depla, burgemeester van Breda, is een van de schrijvers van het manifest. Samen met onderwijsdeskundige Samira Bouchibti, schrijver en journalist Jeroen Smit en programmamaker Danny Ghosen schuift hij aan.

M op tv

.