Bekijk de uitzending van M terug

Vr 12 juni 2020 | 01:30 M

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van M gemist? Bekijk hier naar M gemist.

M

Datum
Vr 12 juni 2020
Tijd
01:30 tot 02:25
Zender
NPO 3
Genre
Informatief
Acteurs
Margriet van der Linden
Twitter hashtag
#ditisM
Deel-url
gids.tv/24512455

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

Tien kanshebbers voor de allermooiste sportwedstrijd ooit: wie pakt de winst?
Het lijkt een onmogelijke opgave maar toch gingen presentatoren Henry Schut en Hugo Borst op zoek naar de aller-aller-allermooiste sportwedstrijd ooit. De verkiezing van het Radio 1 programma ‘Langs de Lijn’ nadert zijn climax. Inmiddels heeft een jury een shortlist gemaakt: nog tien memorabele momenten maken kans op de titel. Wie gaat er winnen? We bespreken het met Ellen van Langen, Erben Wennemars, Tess Wester en Hugo Borst.

Helpt de wereldwijde beeldenstorm in de strijd tegen racisme?
In onder meer Amerika, Engeland en België worden standbeelden van omstreden figuren uit de geschiedenis zoals slavenhandelaar Edward Colston, vernield of neergehaald door anti-racisme demonstranten. Er raast een beeldenstorm over de wereld, maar helpen deze acties in de strijd tegen racisme? We praten er vanavond over met historicus en presentator Hans Goedkoop, Imara Limon van het Amsterdam Museum en historicus Karwan Fatah-Black.

Thomas Azier speelt zijn nieuwe single 'Hold on Tight'
Het is nog even afwachten, maar het album 'Love, Disorderly' van Thomas Azier komt eraan! De nieuwe single Hold on Tight is net uitgebracht en de reacties liegen er niet om: Filmisch en 'een typische Thomas Azier stempel', klinken de recensies. Vanavond betreedt hij, mét orkest, onze studio en spelen ze ‘Hold on Tight’.

M op tv

.