Bekijk de uitzending van M: Eelco Bosch van Rosenthal, Tom Kleijn en meer terug

Di 2 juni 2020 | 19:00 M: Eelco Bosch van Rosenthal, Tom Kleijn en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van M: Eelco Bosch van Rosenthal, Tom Kleijn en meer gemist? Bekijk hier naar M: Eelco Bosch van Rosenthal, Tom Kleijn en meer gemist.

M: Eelco Bosch van Rosenthal, Tom Kleijn en meer

Datum
Di 2 juni 2020
Tijd
19:00 tot 20:00
Zender
NPO 1
Genre
Informatief
Acteurs
Margriet van der Linden
Deel-url
gids.tv/24466301

Onderwerpen van deze uitzending

Donald Trump dreigt om het leger in te zetten in brandhaard Amerika: wat zijn de gevolgen?
Het Amerikaanse Minneapolis is al een week het decor van zowel vreedzame rellen als hevige rellen als gevolg van de dood van George Floyd. Donald Trump staat niet bepaald aan de kant van de demonstranten. De Amerikaanse president dreigt namelijk om het leger in te zetten en de straten schoon te vegen. We praten met oud-Amerika correspondenten Eelco Bosch van Rosenthal, Max Westerman en Tom Kleijn over de gevolgen.

De Sekszusjes verruilen het internet voor het theater
Krista en Marcelle Arriëns, beter bekend als de Sekszusjes, bespreken in hun succesvolle webserie ‘Sekszusjes TV’ hun twijfels, pijnlijke of intieme ervaringen en onzekerheden over seks. Donderdag wonnen de twee The Best Social Award voor Beste YouTubeserie. Hun taboedoorbrekende onderwerpen worden met open armen ontvangen. En nu verruilen de twee YouTube voor het theater want de twee beginnen met hun eerste voorstelling.

Vindt er eindelijk een kentering plaats in het racismedebat?
De antiracisme-demonstratie op de Dam in Amsterdam trok gisteren veel meer mensen dan in eerste instantie was verwacht. Dat leverde een surrealistisch beeld op, zeker na de oproep van de afgelopen weken om binnen te blijven. Gemeenteraadslid Sylvana Simons strijdt al jaren tegen racisme en was gisteren ook aanwezig. Was deze demonstratie (in deze tijd) nodig om het tij eindelijk te keren?

M: Eelco Bosch van Rosenthal, Tom Kleijn en meer op tv

.