Bekijk de uitzending van M: Clarice Gargard, Akwasi, Jett Rebel en meer terug

Ma 1 juni 2020 | 18:55 M: Clarice Gargard, Akwasi, Jett Rebel en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van M: Clarice Gargard, Akwasi, Jett Rebel en meer gemist? Bekijk hier naar M: Clarice Gargard, Akwasi, Jett Rebel en meer gemist.

M: Clarice Gargard, Akwasi, Jett Rebel en meer

Datum
Ma 1 juni 2020
Tijd
18:55 tot 20:00
Zender
NPO 1
Genre
Informatief
Acteurs
Margriet van der Linden
Deel-url
gids.tv/24459562

Onderwerpen van deze uitzending

Hoe de wereld in opstand komt tegen racisme
Op verschillende plaatsen vinden vandaag demonstraties plaats om aandacht te vragen voor racistisch politiegeweld in Amerika en Europa. Ook op de Dam in Amsterdam. Clarice Gargard, Akwasi en en Sosha Duysker komen rechtstreeks van deze antiracisme manifestatie en schuiven straks aan bij M.

Is genoeg nu echt genoeg? We bespreken de situatie in Amerika
Amerika protesteert massaal tegen racistisch politiegeweld. We bespreken de laatste stand van zaken met Natacha Harlequin, Twan Huys en Christiaan Tiebert.

Een legendarische samenwerking: Jett Rebel produceert comebackalbum Hall & Oates
''You make my dreams come true'', zong het iconische eighties-popduo Hall & Oates en wist daarmee een plekje te veroveren in ons collectief geheugen! Daryl Hall en John Oates zijn momenteel druk bezig met hun comebackalbum, en daarmee maken ze in ieder geval één droom werkelijkheid: die van zanger Jett Rebel. Hij neemt de productie van het album voor zijn rekening. Hoe hij dit voor elkaar kreeg? Vanavond is hij te gast bij M!

M: Clarice Gargard, Akwasi, Jett Rebel en meer op tv

.