Bekijk de uitzending van M: Tom Dumoulin, Rutger Bregman en meer terug

Za 30 mei 2020 | 02:45 M: Tom Dumoulin, Rutger Bregman en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van M: Tom Dumoulin, Rutger Bregman en meer gemist? Bekijk hier naar M: Tom Dumoulin, Rutger Bregman en meer gemist.

M: Tom Dumoulin, Rutger Bregman en meer

Datum
Za 30 mei 2020
Tijd
02:45 tot 03:40
Zender
NPO 3
Genre
Informatief
Acteurs
Margriet van der Linden
Twitter hashtag
#ditisM
Deel-url
gids.tv/24444916

Herhaling. Onderwepren van deze uitzending

De meeste mensen deugen: Rutger Bregman verspreidt zijn boodschap wereldwijd
Hij verkocht al ruim 250.000 exemplaren van zijn boek ‘De Meeste mensen Deugen’ in ons eigen land en nu verovert schrijver Rutger Bregman ook de rest van de wereld. De vertaling ‘Humankind, A Hopeful History’ staat inmiddels op de tweede plek in de bestsellerlijst in Engeland én er wordt een verhaal uit het boek verfilmd!

Douwe Bob speelt ‘What A Wonderful World’ op ons We’ll Meet Again podium
Ook voor Douwe Bob is het een zomer zonder festivals en volle concertzalen, maar gelukkig kunnen we vanavond toch van zijn prachtige stem genieten. De singer-songwriter staat op ons ‘We’ll meet again’ podium en zingt zijn nieuwe single: een remake van het bekende ‘What A Wonderful World’ van Louis Armstrong uit 1967.

Tom Dumoulin beleeft roerige jaren: nu streeft hij naar de winst op de Tour
Drie jaar geleden schrijft hij geschiedenis: als eerste Nederlander wint Tom Dumoulin de Giro d'Italia. De jaren die daarop volgen zijn roerig en zijn veerkracht wordt op de proef gesteld. Maar Dumoulin is vastberaden en zet alles op alles de winst op de Tour de France in de wacht te slepen. Hoe gaat het nu met de smaakmaker van het Nederlandse wielrennen?

Amerika staat in brand: we bespreken de situatie na de dood van George Floyd
Na de dood van de zwarte George Floyd door toedoen van een witte agent zijn er rellen uitgebroken in de stad Minneapolis. Mensen protesteren op straat om het geweld tegen zwarten aan te kaarten, er wordt brand gesticht en winkels worden geplunderd. We bespreken de situatie met Twan Huys, Natacha Harlequin en Andrew Makkinga.

M: Tom Dumoulin, Rutger Bregman en meer op tv

.