Bekijk de uitzending van M: Kajsa Ollongren, Arie Boomsma en meer terug

Do 28 mei 2020 | 19:00 M: Kajsa Ollongren, Arie Boomsma en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van M: Kajsa Ollongren, Arie Boomsma en meer gemist? Bekijk hier naar M: Kajsa Ollongren, Arie Boomsma en meer gemist.

M: Kajsa Ollongren, Arie Boomsma en meer

Datum
Do 28 mei 2020
Tijd
19:00 tot 20:00
Zender
NPO 1
Genre
Informatief
Acteurs
Margriet van der Linden
Deel-url
gids.tv/24438619

Onderwerpen van deze uitzending

Vicepremier Kajsa Ollongren is back in business
Deze maand ging minister Ollongren weer aan de slag als minister van Binnenlandse Zaken na bijna een half jaar van afwezigheid. Door medische complicaties zat de D66-bewindsvrouw bijna zes maanden thuis. En dat in een periode waarin ons land ingrijpend is veranderd. Vanavond horen we hoe het met haar gaat en vertelt de vicepremier over de plannen om gemeenten overeind te houden tijdens de coronacrisis.

Waarom de dood van de homoseksuele Saïd zo ontzettend veel losmaakt
Eerder deze maand overleed de homoseksuele Saïd na een epileptische aanval. Hij liep epilepsie op doordat hij herhaaldelijk werd mishandeld door mensen uit zijn eigen gemeenschap. Zijn dood bracht veel teweeg want het wordt pijnlijk duidelijk hoe moeilijk het voor veel moslims is om uit de kast te komen. Vanavond praten Arie Boomsma, Youss Belkhrouf en goede vriend Rick van der Made over het eerbetoon aan Saïd dat vanavond wordt uitgezonden.

De zender waar ‘het nieuws de ster is’ bestaat veertig jaar: CNN
De Amerikaanse nieuwszender CNN bestaat 40 jaar. De zender zorgde voor een enorme revolutie door als eerste 24 uur per dag uit te zenden. Wat is de invloed van CNN op de nieuwsvoorziening van nu? We bespreken het met Twan Huys, Max Westerman en Tom Kleijn.

Jules bestormt podium M met haar debuutsingle 'Shoes don’t fit'
Ze is een mix van pop en soul: Jules begint haar zangcarrière in de band van haar studentenvereniging. Niet lang daarna worden haar covers opgepikt en brengt ze haar debuutsingle uit. Vanavond treedt ze op bij M met haar nummer 'Shoes don’t fit'.

M: Kajsa Ollongren, Arie Boomsma en meer op tv

.