Bekijk de uitzending van M: Govert Schilling, Natacha Harlequin en meer terug

Wo 27 mei 2020 | 19:00 M: Govert Schilling, Natacha Harlequin en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van M: Govert Schilling, Natacha Harlequin en meer gemist? Bekijk hier naar M: Govert Schilling, Natacha Harlequin en meer gemist.

M: Govert Schilling, Natacha Harlequin en meer

Datum
Wo 27 mei 2020
Tijd
19:00 tot 20:00
Zender
NPO 1
Genre
Informatief
Acteurs
Margriet van der Linden
Deel-url
gids.tv/24432154

Onderwerpen van deze uitzending

Vanavond is het zover: de allereerste bemande commerciële raket gaat de ruimte in
Wat gaan ze doen in de ruimte? En wat doet de commercie met de ruimtevaart? Samen met ruimtekenners (en fanaten) Govert Schilling, Pepijn Schoneveld en Marjolijn van Heemstra bespreken we deze unieke lancering.

Multimiljonair Jeffrey Epstein ontweek door zelfmoord zijn gerechte straf
Macht en veel geld: Jeffrey Epstein kon zich jarenlang de meest afschuwelijke misdaden permitteren. Hij misbruikte tientallen, zo niet honderden, meisjes en jonge vrouwen. Omdat hij vrienden had in hoge kringen, wist hij jarenlang gevangenisstraf te ontlopen. In 2019 pleegde hij zelfmoord in zijn cel, waar hij zat op verdenking van mensenhandel en van het seksueel misbruiken van minderjarige meisjes. Honderden slachtoffers bleven achter, zonder gerechtigheid. Zij doen in een nieuwe documentaireserie op Netflix hun verhaal. Strafrechtadvocaat Natacha Harlequin en journalist bij Nieuwsuur Eelco Bosch van Rosenthal praten ons bij.

De songtitel geldt niet voor henzelf: WIES treedt op met 'Radiostilte'
Eerder stonden ze al op het podium van Paradiso, de Melkweg en TivoliVredenburg en vorig jaar wisten ze de 3FM Talent Award in de wacht te slepen. Vanavond treedt de drie-eenheid WIES op bij M met het nummer 'Radiostilte'.

Actiz wil versoepeling van de bezoekregels in verpleeghuizen: gaat dat lukken?
De bezoekregels in verpleeghuizen zijn streng met de uitbraak van de coronacrisis. Het zorgt voor onmogelijke keuzes: met een vaste bezoeker per bewoner moeten veel mensen kiezen tussen hun kinderen of partners. Ko Heijboer mocht vandaag weer voor de eerste keer op bezoek bij zijn dementerende vrouw en de moeder van Eline Weber woont ook in een verpleeghuis waardoor ze haar lang niet kon opzoeken. Dat moet anders, vindt Actiz bestuurslid Conny Helder.

M: Govert Schilling, Natacha Harlequin en meer op tv

.