Bekijk de uitzending van M terug

Za 29 juni 2019 | 03:40 M

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van M gemist? Bekijk hier naar M gemist.

M

Datum
Za 29 juni 2019
Tijd
03:40 tot 04:30
Zender
NPO 3
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2019
Presentatie
Margriet van der Linden
Twitter hashtag
#ditisM
Deel-url
gids.tv/22489256

Vanavond onder andere in M:

50 jaar geleden ontstonden rellen in het cafe Stonewall Inn in New York waaruit Pride ontstond. Thema van Amsterdam Pride is ‘Remember the past, create the future’, ter nagedachtenis aan de rellen. Femke Halsema bracht een bezoek aan het café en benadrukt het belang van LHBT-emancipatie. Ook praten we met Bas Heijne, Jaus Müller, Sidney Smeets en Leonne Stentler over de impact van Stonewall, en hoe het nu staat met de homo-emancipatie.

Een primeur voor het Nederlands elftal: ze hebben de kwartfinale gehaald! Morgen spelen ze in Valenciennes tegen Italië voor een plek in de halve finale tegen Engeland. In M bespreken we met Toine van Peperstraten, Milan van Dongen en Leonne Stentler de kansen van onze Oranjevrouwen!

We sluiten het seizoen vanavond in stijl af! Douwe Bob speelt speciaal voor ons ‘Man! I Feel Like a Woman’ van Shania Twain!

M op tv

Amsterdam rellen italië engeland new york finale cafe toine van peperstraten nagedachtenis milan douwe bob halve finale talkshow kwartfinale thema dongen belang stijl smeets halsema bas heijne femke halsema margriet van der linden primeur 50 jaar pride impact plek seizoen margriet seizoen 2 kansen.