Bekijk de uitzending van M terug

Do 13 juni 2019 | 00:05 M

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van M gemist? Bekijk hier naar M gemist.

M

Datum
Do 13 juni 2019
Tijd
00:05 tot 00:55
Zender
NPO 3
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2019
Presentatie
Margriet van der Linden
Twitter hashtag
#ditisM
Deel-url
gids.tv/22405536

Herhaling. Vanavond onder andere in M:

- Topscheidsrechter Björn Kuipers staat overal op voetbalvelden. Schreeuwen, schelden en in de ergste gevallen vechten: hij ergert zich er mateloos aan. Jong geleerd is oud gedaan, dus voor 8e-groepers heeft hij een boekje geschreven over hoe je respectvol met elkaar omgaat.

- Bilal Wahib speelt in de film ‘De Libi’ de rol van Bilal. De film is geïnspireerd op zijn eigen leven, dat van een jonge jongen met Marokkaanse roots die kansen voor zichzelf wil creëren. Met regisseur Shady El-Hamus schuift hij aan bij M!

- Nederland vergrijst: in 2040 zijn er 3 keer zoveel 90-plussers en 2 keer zoveel dementerenden. Hoe speelt de ouderenzorg hierop in? Hugo Borst en Carin Gaemers zeggen dat er direct actie nodig is. Voorzitter van ActiZ Henk Kamp wil een maatschappelijk debat.

M op tv

Björn kuipers debat henk kamp nederland voorzitter film kamp regisseur kuipers 90-plussers ouderenzorg voetbalvelden actiz borst schreeuwen talkshow hugo borst margriet van der linden bilal wahib seizoen margriet seizoen 2 schelden dementerenden kansen.