Bekijk de uitzending van M terug

Do 18 april 2019 | 04:15 M

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van M gemist? Bekijk hier naar M gemist.

M

Datum
Do 18 april 2019
Tijd
04:15 tot 05:02
Zender
NPO 3
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2019
Presentatie
Margriet van der Linden
Twitter hashtag
#ditisM
Deel-url
gids.tv/22104261

Herhaling. Vanavond onder andere in M:

- Na een recordverkoop van haar boek Becoming trekt voormalig first lady Michelle Obama langs uitverkochte stadions en theaters. Vandaag is Amsterdam aan de beurt. Twan Huys zat gister voor M in Parijs en vertelt ons wat bezoekers van de Ziggo Dome te wachten staat.

- In zijn nieuwe programma ‘De Outsiders’ gaat Tim den Besten voor de VPRO op zoek naar mensen die bewust kiezen voor een leven buiten de norm. Een veganistische jager, een fruitariër en een 'flatearther'. Wat zeggen hun verhalen over ònze hokjes?

- Het Amsterdamse trio My Baby hypnotiseert met hun eigenzinnige mix van blues, folk en dance hele festivalvelden. En ze vangen er ook de ‘eighties vibe’ mee van de nieuwe film Baantjer: Het Begin. De band maakte de titelsong van de film: Seeing Red.

- Aan superlatieven geen gebrek gisteravond na de fantastische overwinning van Ajax op Juventus. Na 22 jaar flikken ze het opnieuw: Ajax, met ‘de kleinkinderen van Johan Cruijff’ staat in de halve finale van de Champions League!

M op tv

Amsterdam juventus ajax michelle obama parijs obama ziggo finale ziggo dome film overwinning dance stadions kleinkinderen folk halve finale talkshow flikken jager baby boek bezoekers margriet van der linden tim den besten twan huys first lady wachten vpro seizoen margriet seizoen 2 geen buiten.