Bekijk de uitzending van M terug

Di 16 april 2019 | 04:15 M

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van M gemist? Bekijk hier naar M gemist.

M

Datum
Di 16 april 2019
Tijd
04:15 tot 04:59
Zender
NPO 3
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2019
Presentatie
Margriet van der Linden
Twitter hashtag
#ditisM
Deel-url
gids.tv/22093897

Herhaling. Vanavond onder andere in M:

- Hij heeft het weer geflikt! Epke Zonderland werd gisteren wederom Europees kampioen op de rekstok. Vanavond vieren we zijn winst en blikken we terug op misschien wel zijn beste oefening ooit!

- Wie is de moordenaar van Anne Faber? Met die vraag in het achterhoofd begon Yelle Tieleman zijn zoektocht naar de persoon achter de naam Michael P. In zijn boek ‘Hoe kon het gebeuren’ sprak hij o.a. met vrienden & kennissen van de man die als knettergek wordt beschreven.

- Het programma Dreamschool wordt vanaf het begin overladen met complimenten. Maar die complimenten maken plaats voor kritiek. Volgens een aantal leerlingen doet het programma niet aan nazorg. We bespreken het straks bij M met rector Eric van ’t Zelfde en twee leerlingen.

- Patrick Nederkoorn, Jan Beuving en Tom Dicke wonnen gisteren de ‘Annie M.G. Schmidtprijs 2019’. Benieuwd naar het lied ‘Die geur’? Komt goed uit! Straks zijn Patrick en Tom bij M te gast!

M op tv

Leerlingen zoektocht oefening kampioen epke zonderland lied europees kampioen moordenaar rector rekstok talkshow knettergek jan beuving kritiek beuving boek margriet van der linden patrick nederkoorn seizoen margriet seizoen 2 winst michael p terug nazorg.