Bekijk de uitzending van M terug

Ma 8 april 2019 | 19:00 M

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van M gemist? Bekijk hier naar M gemist.

M

Datum
Ma 8 april 2019
Tijd
19:00 tot 20:00
Zender
NPO 1
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2019
Presentatie
Margriet van der Linden
Twitter hashtag
#ditisM
Deel-url
gids.tv/22055332

Vanavond onder andere in M:

- Ooit gedacht aan de combinatie Rembrandt van Rijn en voetbal? Taco Dibbits van het Rijksmuseum wel. Willem van Hanegem mocht vanochtend de nieuwe Eredivisiebal in ontvangst nemen. Hij praat bij M verder over de kunst in het voetbal samen met sportjournalist Henk Spaan.

- Is de man anno 2019 in de war over zijn mannelijkheid? Dat vraagt documentairemaker Sunny Bergman zich af in Man Made, dat vanavond wordt uitgezonden. Ajouad El Miloudi, Rick Paul van Mulligen en Victor Reinier blikken straks bij M vooruit en delen hun ervaringen.

- Loura, Johan en Marieke gooiden alle drie, net als AutoriteitFM-topvrouw Merel van Vroonhoven, het roer om. Ze kozen voor een baan in het onderwijs en verlieten hun goedbetaalde banen in het bedrijfsleven. Zijn zij-instromers dé oplossing voor het lerarentekort?

M op tv

Voetbal rijksmuseum kunst onderwijs rembrandt willem van hanegem sunny oplossing bedrijfsleven merel van vroonhoven talkshow mulligen reinier rick merel rembrandt van rijn rijn henk spaan van rijn ajouad el miloudi margriet van der linden sunny bergman victor reinier paul van baan seizoen 2019 margriet seizoen 2 roer om ontvangst zij-instromers van hanegem.