Bekijk de uitzending van M: Neelie Kroes, Sinan Can en meer terug

Di 30 juni 2020 | 19:00 M: Neelie Kroes, Sinan Can en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van M: Neelie Kroes, Sinan Can en meer gemist? Bekijk hier naar M: Neelie Kroes, Sinan Can en meer gemist.

M: Neelie Kroes, Sinan Can en meer

Datum
Di 30 juni 2020
Tijd
19:00 tot 20:00
Zender
NPO 1
Genre
Informatief
Acteurs
Margriet van der Linden
Deel-url
gids.tv/24625215

Onderwerpen van deze uitzending

Waarom het hoog tijd wordt dat de Nederlandse overheid de Griekse vluchtelingenkinderen te hulp schiet
‘Vang 500 kinderen op in Nederland’, zo wordt al maanden gesmeekt vanuit Griekenland. Het kabinet geeft nog steeds niet mee. Ondanks de groeiende weerstand jegens het handelen van onze overheid zijn de kinderen nog altijd niet welkom. Vandaag wordt de druk verder opgevoerd: een groep bekende Nederlanders brengt als symbool 500 paar kinderschoenen in rubberbootjes naar Den Haag. Zal de overheid nu eindelijk overstag gaan? Neelie Kroes, Sinan Can en Floor Bremer zijn te gast.

Moet Keti Koti geen nationale feestdag worden? Deze drie vinden van wel
Morgen is het 1 juli vieren we de afschaffing van de slavernij. In Suriname is Keti Koti een nationale feestdag, maar moet het in Nederland niet ook groots gevierd worden? Jeangu Macrooy, Nina de la Parre en Thijs Boontjes vinden van wel en vertellen ons vanavond waarom.

De grootste irritaties van Peter Pannekoek zijn zaken die ons allemaal storen
Helaas gaat Peter Pannekoek stoppen met zijn populaire en herkenbare column ‘Laat het stoppen’ in de Volkskrant, waarin hij ons duidelijk maakt waarom we volgens hem termen als babyccino’s en de DigiD uit ons leven moeten verbannen. Doordat Peter de afgelopen tijd behoorlijk wat columns heeft geschreven, is er een behoorlijke lijst met irritaties opgebouwd die hij vanavond met alle liefde met ons wil doornemen.

M: Neelie Kroes, Sinan Can en meer op tv

.