Bekijk de uitzending van M: Henry Schut, Hugo Borst en meer terug

Vr 4 december 2020 | 03:55 M: Henry Schut, Hugo Borst en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van M: Henry Schut, Hugo Borst en meer gemist? Bekijk hier naar M: Henry Schut, Hugo Borst en meer gemist.

M: Henry Schut, Hugo Borst en meer

Datum
Vr 4 december 2020
Tijd
03:55 tot 04:45
Zender
NPO 3
Genre
Informatief
Acteurs
Margriet van der Linden
Twitter hashtag
#ditisM
Deel-url
gids.tv/25485485

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

We blikken terug op de sportmomenten van dit bizarre jaar
Dit jaar is in alle opzichten een bizar jaar geweest, zo ook binnen de sport. Noem bijvoorbeeld de amateursport die geen wedstrijden meer mocht spelen. Welk effect had dit op de jeugdcompetitie? Maar we hebben ook mooie sportmomenten gekend het afgelopen jaar! We blikken straks terug aan de hand van dé sportfragmenten van 2020. Dit doen we samen met sportpresentator Henry Schut en voetbalcriticus Hugo Borst.

De iconische gangsterfilm Goodfellas bestaat 30 jaar!
Dit jaar is het precies 30 jaar geleden dat Martin Scorsese's iconische gangsterfilm 'Goodfellas' in première ging. De film, met hoofdrollen voor Robert De Niro, Ray Liotta en Joe Pesci, geldt nog steeds als één van de allerbeste misdaadfilms aller tijden. En speciaal voor het jubileum, verschijnt de film weer op het witte doek. Strafrechtadvocaat en filmfanaat Inez Weski schuift straks aan.

Tijd voor Nederlandse heldinnen met M's Bedtime Stories!
Sterke ridders, geniale wetenschappers en dappere koningen; de helden in kinderboeken zijn bijna altijd een man. Daar moet volgens de bedenkers van 'Good Night Stories for Rebel Girls' verandering in komen. Ze bundelden 100 verhalen over vrouwelijke rolmodellen. Het boek werd een groot succes! Voor ons inspiratie om een nieuwe rubriek te beginnen: M's Bedtime Stories! Waarin we gasten vragen welke Nederlandse heldin niet in dat boek mag ontbreken. We trappen straks af met Gerdi Verbeet, Anita Witzier en Ajouad El Miloudi.

Michelle David & The Gospel Sessions met 'This Christmas'!
Misschien kun je de stem van Mariah Carey nu al niet meer verdragen, dus tijd voor een fijne afwisseling. Michelle David treedt straks samen met The Gospel Sessions op - kerstsfeer gegarandeerd! 'This Christmas (I'll be by your side)', om 19.00 uur te horen in M.

M: Henry Schut, Hugo Borst en meer op tv

.