Bekijk de uitzending van M: Gert-Jan Segers, Hans Klok en meer terug

Do 21 januari 2021 | 19:45 M: Gert-Jan Segers, Hans Klok en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van M: Gert-Jan Segers, Hans Klok en meer gemist? Bekijk hier naar M: Gert-Jan Segers, Hans Klok en meer gemist.

M: Gert-Jan Segers, Hans Klok en meer

Datum
Do 21 januari 2021
Tijd
19:45 tot 20:35
Zender
BVN
Genre
Informatief
Acteurs
Margriet van der Linden
Twitter hashtag
#ditisM
Deel-url
gids.tv/25734183

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

Welke koers moet ons land varen volgens Gert-Jan Segers?
Over twee maanden gaan we weer naar de stembus. Maar vanwege de coronacrisis worden het andere Tweede Kamerverkiezingen dan we gewend zijn. Welke koers gaat het land varen? En wie staat er straks aan het roer? In aanloop naar de verkiezingen ontvangen we bij M verschillende lijsttrekkers, met vandaag Gert-Jan Segers van de ChristenUnie!

Een ode aan de 'doorzaagtruc' met illusionist Hans Klok
Precies een eeuw geleden zaagde illusionist Percy Thomas Tibbels de eerste mens 'doormidden'. Bij M vieren we vanavond het 100-jarig bestaan van de befaamde truc. Illusionist Hans Klok weet de truc als geen ander uit te voeren en daarom schuift hij - natuurlijk mét zijn zaag - aan!

De psychologische gevolgen van de ingrijpende coronamaatregelen
Een heftige tijd voor ouderen, kwetsbaren en zéker ook jongeren... Zijn zij extra kwetsbaar voor de maatregelen? En wat kunnen we doen om te voorkomen dat jongeren in psychische problemen komen? We vragen het straks aan kinder- en jeugdpsychiater Arne Popma en Andrea Evers: gezondheidspsycholoog en lid van de RIVM Corona Gedragsunit.

De avondklok komt, maar dan wel vanaf negen uur
Vandaag in het Kamerdebat stonden de avondklok en andere nieuwe coronamaatregelen centraal. Een Kamermeerderheid gaat akkoord met een avondklok vanaf 21.00 uur. Ondanks de morele bezwaren van de oppositie, is er volgens demissionair premier Mark Rutte geen andere weg. We bespreken de avondklok en de rest van het debat straks met politiek redacteur van het NRC Rik Rutten en columnnist van de Volkskrant Kustaw Bessems.

Ellen Deckwitz draagt gedicht voor over anders durven zijn
Tijdens de inauguratie van de nieuwe Amerikaanse president Joe Biden stal dichteres Amanda Gorman de show. Pas 22 lentes jong en daarmee de jongste dichteres ooit die mocht die spreken tijdens de inauguratie van een Amerikaanse president. Haar gedicht toonde de kracht van woorden en daarom is Ellen Deckwitz straks speciaal bij ons te gast met haar gedicht 'Rebel'.

M: Gert-Jan Segers, Hans Klok en meer op tv

.