M

Meest recente uitzending
Datum
Za 13 februari 2021
Tijd
03:10 tot 03:58
Genre
Informatief
Acteurs
Margriet van der Linden
Website
M
Twitter hashtag
#ditisM
Deel-url
gids.tv/25857263

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

Het magische muziekjaar 1971: let's talk about soul!
Twee weken geleden doken we vijftig jaar terug in de tijd en belandden we in het Los Angeles van Joni Mitchell, Carole King en James Taylor. Dat was nog maar het topje van de (muzikale) ijsberg van dit magische jaar. Nu is het tijd om een kijkje te nemen in de wereld van soul music. Let's get it on! Leo Blokhuis en Glen Faria nemen ons mee!

Tijd om de strijd met eenzaamheid onder jongeren aan te gaan
Iedereen heeft het moeilijk in deze coronacrisis, maar als er een groep is die extra hard wordt getroffen, dan zijn dat de jongeren. Steeds vaker hoor je het woord 'eenzaamheid' voorbij komen en ook deskundigen pleitten eerder al voor een 'deltaplan voor de mentale gesteldheid van jongeren'. Dat plan komt er. Vandaag is bekendgemaakt dat er een sociaal reddingspakket komt, waarvoor tweehonderd miljoen is uitgetrokken. Met het geld moet de eenzaamheid onder jongeren - en ook ouderen - aangepakt worden. We bespreken het straks met demissionair staatssecretaris Paul Blokhuis.

Ivan, Charmaine en Elvis E. voorzien ons van soul klassiekers!
We duiken straks in de magische wereld van soulmuziek uit de jaren zeventig. Daarom hebben we Ivan Peroti, Charmaine Charlemagne en de band van Elvis E. gevraagd om wat heerlijke klassiekers voor ons te zingen. Mis het niet!

Meer op tv: Veldrijden op tv , Sparta op tv en Kickboxen op tv