Bekijk de uitzending van Lover of Loser terug

Za 26 januari 2019 | 15:30 Lover of Loser IMDb: 5.2

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Lover of Loser gemist? Bekijk hier naar Lover of Loser gemist.

Lover of Loser

Lover of Loser
Datum
Za 26 januari 2019
Tijd
15:30 tot 17:15
Zender
NPO 3
IMDb
5.2
Genre
Familiefilm
Jaar
2009
Regisseur
Dave Schram
Acteurs
Gaite Jansen, Thomas Acda, Abdullah El Baoudi, Martijn Lakemeier, Ruud Feltkamp
Twitter hashtag
#loverofloser
Deel-url
gids.tv/21687971

Lover of Loser is een Nederlandse speelfilm uit het jaar 2009 van regisseur Dave Schram naar het scenario van Maria Peters. Onder andere Gaite Jansen, Martijn Lakemeier, Claire Bender, Thomas Acda en Susan Visser spelen mee in deze film. Het scenario is gebaseerd op het gelijknamige boek van Carry Slee.

De vijftienjarige Eva kan absoluut niet opschieten met haar stiefvader, maar haar moeder vindt dat ze niet zo moet zeuren. Eva komt steeds meer alleen te staan, helemaal als haar beste vriendin het te druk heeft met een nieuw vriendje. Als bijverdienste ontwerpt Eva T-shirts, die ze 's zaterdags in de printshop drukt. Ze is verliefd op Mees, de leuke jongen die daar werkt. Door een misverstand denkt ze echter dat hij al een vriendin heeft. Dan ontmoet Eva de vlotte, knappe Ricardo die haar met al zijn aandacht en cadeaus helemaal inpakt, maar Mees vertrouwt het niet.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/lover-of-loser

Lover of Loser op tv

.
Lover of Loser - Trailer