Bekijk de uitzending van Love After Lockup terug

Vr 21 september 2018 | 20:30 Love After Lockup

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Love After Lockup gemist? Bekijk hier naar Love After Lockup gemist.

Love After Lockup

Datum
Vr 21 september 2018
Tijd
20:30 tot 21:30
Zender
TLC
Genre
Episode 1
Twitter hashtag
#loveafterlockup
Deel-url
gids.tv/20974695

Hoe is het om verliefd te worden op iemand die in de gevangenis zit? En hoe verloopt de relatie als diegene wordt vrijgelaten? In de nieuwe serie Love After Lockup worden zes stellen gevolgd die in deze situatie zitten. De dubbele afleveringen zijn elke vrijdag om 20:30 uur te zien op TLC.

Een van de stellen bestaat uit de vrome mormoonse Andrea die verloofd is met Lamar, een bendelid die maar liefst 18 jaar gevangenisstraf uitzit voor een gewapende overval. De vrienden van Andrea weten van niets, maar ze zal het ze toch moeten vertellen aangezien hij binnenkort vrijkomt.

Ook Johnna wacht smachtend tot haar geliefde Garrett wordt vrijgelaten zodat ze kunnen gaan trouwen. Alleen loopt het allemaal minder rooskleurig als hij eenmaal op vrije voeten is.

Ex-marinier James wacht op zijn beurt tot voormalig model en heroïneverslaafde Alla op vrije voeten komt, zodat ze eindelijk bij elkaar kunnen zijn.

De alleenstaande vader Scott moet nog even wachten tot zijn geliefde Lizzie wordt vrijgelaten. Hij is helemaal dol op haar, maar de vraag is of zij geen spelletje met hem speelt. Hij besteedt maar liefst 20.000 pond aan haar, maar de vraag is of dat verstandig is.

Love After Lockup op tv

Overval gevangenis trouwen model gevangenisstraf liefde detentie vrijlating andrea serie alleenstaande pond spelletje relatie gewapende overval james vader wachten episode seizoen aflevering 1 vrijdag kijken geen.