Bekijk de uitzending van Louisa & Rosanna, de babyspecial terug

Do 18 januari 2018 | 20:00 Louisa & Rosanna, de babyspecial

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Louisa & Rosanna, de babyspecial gemist? Bekijk hier naar Louisa & Rosanna, de babyspecial gemist.

Louisa & Rosanna, de babyspecial

Datum
Do 18 januari 2018
Tijd
20:00 tot 21:00
Zender
TLC
Deel-url
gids.tv/19444408

De baby van Louisa en Rosanna, het bekendste transgenderkoppel van Nederland, is geboren. TLC heeft de zwangerschap van het vrolijke Limburgse liefdeskoppel gevolgd. Dat is vanavond te zien in de documentaire Louisa & Rosanna, de babyspecial.

Voor Rosanna is de bevalling in meerdere opzichten een bijzonder moment. Diep van binnen wil ze liever man zijn, dus de hele zwangerschap heeft al een heel dubbel gevoel. Zeker ook omdat ze weet dat ze na de bevalling met haar transitie begint om voortaan definitief als man door het leven te gaan. Zo zien we dat het beslist geen standaard bevalling is en extra emotioneel.

Natuurlijk komen ook de nodige grappige momenten voorbij. Dat kan ook bijna niet anders met dit bijzondere stel. Voor de komst van de baby moet natuurlijk van alles geregeld worden en de keuzes die daarbij komen kijken, zorgen weer voor hilarische dialogen. Welke kleur heeft bijvoorbeeld de babykamer gekregen? En is de keuze gevallen op een bling bling geboortekaartje zoals Louisa graag wilde, of is Rosanna daar niet in mee gegaan? Belangrijk punt is ook de voeding. Louisa is alvast in de weer met het babykookboek, want voor hun kindje willen ze natuurlijk niets minder dan het allerbeste.

Ook is er tijd voor echte zwangerschapsactiviteiten, zoals het maken van een gipsbuik en een fotoshoot met z’n tweeën inclusief hondje Jewel. Speciaal voor Rosanna organiseerde Louisa ook een verrassings-babyshower met cadeautjes en grappige spelletjes zoals het proeven van de babyvoeding. Genoeg ingrediënten voor een bijzondere babyspecial.

Louisa & Rosanna, de babyspecial op tv

Nederland documentaire zwangerschap bevalling voeding spelletjes hondje standaard emotioneel babykamer cadeautjes bling baby transitie leef fotoshoot kijken.
Promo: Louisa & Rosanna, de babyspecial