Bekijk de uitzending van Louis Theroux: The Most Hated Family in America terug

Vr 18 oktober 2019 | 20:25 Louis Theroux: The Most Hated Family in America

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Louis Theroux: The Most Hated Family in America gemist? Bekijk hier naar Louis Theroux: The Most Hated Family in America gemist.

Louis Theroux: The Most Hated Family in America

Datum
Vr 18 oktober 2019
Tijd
20:25 tot 21:30
Zender
NPO 3
Genre
Documentaire
Jaar
2007
Twitter hashtag
#LouisTheroux
Deel-url
gids.tv/23096796

Met leuzen als 'Thank god for dead soldiers' en 'God hates fags' maakt de Amerikaanse familie Phelps zich niet populair. Louis Theroux bezocht de aanhangers van de Westboro Baptist Church in de documentaire The Most Hated Family in America.

Homoseksualiteit
Topeka, in de staat Kansas, is de thuisbasis van de familie Phelps. Met haar 71 leden vormt ze de Westboro Baptist Church, een conservatieve christengemeenschap die fel gekant is tegen homoseksualiteit en andere zogenaamd seksuele afwijkingen.

Verbazingwekkend
Louis Theroux bracht drie weken bij de familie door, die hij beschrijft als verbazingwekkend 'all-American'. Met hun hagelwitte tanden en vrolijk karakter lijkt de familie Phelps een charmante bende. Ze zijn intelligent, hebben goede banen en zijn erg vriendelijk. Maar schijn bedriegt.

Louis Theroux: The Most Hated Family in America op tv

Homoseksualiteit documentaire bende aanhangers westboro baptist church america family kansas phelps in america karakter familie louis theroux populair baptist.