Bekijk de uitzending van Louis Theroux: America's Most Hated Family in Crisis terug

Vr 11 januari 2019 | 21:10 Louis Theroux: America's Most Hated Family in Crisis

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Louis Theroux: America's Most Hated Family in Crisis gemist? Bekijk hier naar Louis Theroux: America's Most Hated Family in Crisis gemist.

Louis Theroux: America's Most Hated Family in Crisis

Datum
Vr 11 januari 2019
Tijd
21:10 tot 22:20
Zender
NPO 3
Genre
Documentaire
Jaar
2007
Presentatie
Louis Theroux
Twitter hashtag
#LouisTheroux
Uitzending gemist
Louis Theroux: America's Most Hated Family in Crisis gemist
Deel-url
gids.tv/21609511

Na vier jaar keert Louis Theroux terug bij de weinig populaire, Amerikaanse familie Phelps. De familie ziet onzekere tijden tegemoet.

Er is de afgelopen vier jaar veel veranderd bij de Amerikaanse familie Phelps in Topeka wanneer Louis hen weer terug ziet. Het gaat niet echt goed met de familie.

De Phelps zijn er nu van overtuigd dat het einde van de wereld nabij is en ze gedragen zich steeds extremer. Ook neemt niet iedereen de eerdere documentaire die Louis over de Phelps maakte in dank af.

Voor de Phelps is Louis onderdeel van een voorspelling. Hij is door God gezonden om de uitverkorenen wakker te schudden.

De Phelps verwijten Louis zijn menselijke opstelling en tegelijkertijd zien zij een mogelijkheid in hem om aandacht te vragen voor hun kerk. Louis praat ook met jongere familieleden die de kerk hebben verlaten.

Louis Theroux: America's Most Hated Family in Crisis op tv

Crisis documentaire kerk voorspelling familieleden westboro baptist church family weekend 2007 kansas phelps familie louis theroux vragen lang terug organisatie.
Fragment uit Louis Theroux: America's Most Hated Family in Crisis