Bekijk de uitzending van London Has Fallen terug

Zo 25 augustus 2019 | 20:15 London Has Fallen IMDb: 5.9

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van London Has Fallen gemist? Bekijk hier naar London Has Fallen gemist.

London Has Fallen

London Has Fallen
Datum
Zo 25 augustus 2019
Tijd
20:15 tot 22:00
Zender
RTL
IMDb
5.9
Genre
London Has Fallen
Jaar
2016
Regisseur
Babak Najafi
Acteurs
Gerard Butler, Aaron Eckhart, Morgan Freeman, Deborah Grant, Shivani Ghai
Twitter hashtag
#londonhasfallen
Deel-url
gids.tv/22851804

London Has Fallen is een Amerikaanse, Britse en Bulgaarse actiefilm uit het jaar 2016. Deze film is geregisseerd door Babak Najafi (Proud Mary). Met Gerard Butler, Aaron Eckhart en Morgan Freeman in de hoofdrol. Deze film is het tweede deel in deze actiefilm-trilogie.

In Londen is de Britse premier onder mysterieuze omstandigheden overleden. Zijn begrafenis is een groot en niet te missen evenement voor de leiders van de westerse wereld. Maar wat begint als het meest beveiligde evenement op aarde, verandert in een zeer dodelijk complot om 's werelds meest machtige leiders te doden en elke bekende bezienswaardigheid in de Britse hoofdstad te vernietigen. Slechts drie mensen hebben enige hoop het te stoppen: de Amerikaanse president, zijn hoofd van de geheime dienst en een Engelse MI-6 agent.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/london-has-fallen

London Has Fallen op tv

Geheime dienst president begrafenis londen complot agent terroristen film vernietigen london aarde morgan amerikaanse president leiders britse premier streamen overleden premier hoofd aaron eckhart gerard butler morgan freeman shivani ghai fallen dienst hoofdstad deze.
London Has Fallen - Trailer