Bekijk de uitzending van Living the Light - Robby Müller terug

Do 14 november 2019 | 23:05 Living the Light - Robby Müller IMDb: 7.5

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Living the Light - Robby Müller gemist? Bekijk hier naar Living the Light - Robby Müller gemist.

Living the Light - Robby Müller

Living the Light - Robby Müller
Datum
Do 14 november 2019
Tijd
23:05 tot 00:30
Zender
NPO 2
IMDb
7.5
Genre
Kunstdocumentaire
Jaar
2018
Regisseur
Claire Pijman
Deel-url
gids.tv/23255604

Living the Light - Robby Müller is een Nederlandse documentaire uit het jaar 2018.

Deze docu gaat over Robby Müller: DoP (director of photography). Geen van zijn films lijkt op de vorige en hij verzette als geen ander de bakens van zijn vak. Hoe kan het dat zijn werk desondanks altijd herkenbaar is als een echte Müller? In 2016 werd Robby Müller geëerd met de tentoonstelling Master of Light in het EYE Filmmuseum in Amsterdam. Daarin werd voor het eerst op grote schaal zijn persoonlijke archief ontsloten bestaande uit honderden polaroids, foto’s en videodagboeken, die het jaar erop in Berlijn te zien was. Dit archief ligt ook ten grondslag aan deze film van Claire Pijman over Robby’s blik, werk en leven , waarvoor Jim Jarmusch de muziek verzorgde.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/living-the-light-robby-muller

Living the Light - Robby Müller op tv

Amsterdam muziek documentaire camera tentoonstelling film berlijn master muziekinstrument archief vlinders cameraman robby filmmuseum schaal streamen dansen jim jarmusch geen deze.
Living the Light - Robby Müller - Trailer